gezichtsontharing

“Hello, beautiful.”

Gezichtsontharing

Heb je last van haartjes op je gezicht, bijvoorbeeld boven je lip of op je wangen? Je gezicht epileren met touw is dan een goede optie. 

Epileren met touw
Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel en vanuit de wortels verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode.

Voor een glad en verzorgd resultaat
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje dat wij gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en pijnloos. De haartjes op je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. 

Gezicht, bovenlip, kin, wangen, voorhoofd & neus
Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, of bijvoorbeeld op je wangen is epileren met touw een goede optie. Wanneer je het regelmatig laat doen worden de haartjes zelfs wat dunner en groeien ze minder snel terug. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook veel egaler.

Gevoelige huid
Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een touwtje heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten, alleen het katoenen draadje dat gebruikt wordt. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

Afspraak maken voor een behandeling?

Boek nu