Tanden bleken

“A smile will always be in style”

Tanden bleken

‘’Effectief, veilig, pijnloos en stralende witte tanden’’

Bij Badassian Beauty bieden wij de oplossing voor een stralende glimlach. Op een pijnloze manier is het mogelijk om uw tanden te laten bleken. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van non-peroxide gel, dit is dus geheel veilig en niet schadelijk voor uw eigen tanden. Hardnekkige tandverkleuringen worden hierbij effectief verwijderd. Het resultaat is gelijk na de behandeling zichtbaar.

De resultaten hangen uiteraard per persoon af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Onderaan zullen we vertellen hoe u uw tanden na de behandeling het beste kunt blijven bijhouden.

Aan de hand van een shade guide wordt vooraf uw eigen kleur bepaald en worden de mogelijke verwachtingen van het resultaat met u besproken. Na de behandeling kijken wij nogmaals aan de hand van de shade guide naar het resultaat.

Je kunt kiezen tussen verschillende pakketen:

 • Simple                         2 x 20 minuten
 • Basis                           3 x 20 minuten
 • Luxe                            4 x 20 minuten
 • Vip                              5 x 20 minuten

 

  Nazorg

  1. De eerste 2 tot 4 uur mag u niet eten.
  2. In ieder geval 2 tot 4 uur na de behandeling niet roken (eigen risico, aangeraden wordt 24uur)
  3. Om een langdurig resultaat te behouden is het aangeraden om na de behandeling tot 24 uur geen kleurstoffen te consumeren zoals koffie, thee, cola, rode wijn en sauzen (denk aan alles wat een witte t-shirt kan bevuilen)
  4. Pas na 24 uur mag u uw tanden weer poetsen, doe dit vaker op een dag en vergeet niet uw tanden te blijven flossen. (witte tandpasta gebruiken zonder kleuren)

  TIP: Eetwaren zoals bloemkool, kipfilet, puree, patat met mayo, banaan, asperges, geitenkaas, venkel, wit brood, witlof, pasta, rijst, yoghurt, melk en appel bevatten geen kleurstoffen.

  Afspraak maken voor een behandeling?

  Boek nu