Wenkbrauwen

“They are not just eyebrows, they are pieces of art”

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk, de vorm van uw wenkbrauwen zijn bepalend voor uw gezichtsuitdrukking en bovendien geven wenkbrauwen een verzorgde uitstraling aan uw gezicht. Daarom is het van groot belang dat u kiest voor de juiste vorm die bij uw gezicht past. 

Bij Badassian Beauty helpen wij u hierbij en adviseren wij welke vorm en kleur het beste bij uw gezicht past. Badassian Beauty neemt voor iedere klant de tijd en behandeld haar klanten met uiterste zorg.

Epileren
De wenkbrauwen worden geshaped met een touwtje en een pincet. Bij deze oosterse techniek kunnen de kleinste dons haartjes geëpileerd worden, waardoor u een strakker effect krijgt dan alleen met een pincet of wax.

Verven
Bij Badassian Beauty kunt u kiezen tussen normale wenkbrauw verf en henna verf.

Door het verven van de wenkbrauwen lijken ze voller en kan het voor een sprekender blik zorgen. Bij henna brows kleurt ook uw huid mee, zo kunt u makkelijk kleine gaatjes opvullen. Als klanten graag vollere wenkbrauwen willen, kleuren wij de nodige donshaartjes mee om natuurlijke, vollere wenkbrauwen te creëren. Wij hebben verschillende kleuren verf, wilt u liever geen donkere wenkbrauwen maar wel wat sprekender? Dan kiezen we een kleur die perfect bij u past.

Nazorg

  1. Na het verven mogen de wenkbrauwen de eerste 24 uur niet nat gemaakt worden.
  2. Na een henna behandeling is het van belang om geen olie producten te gebruiken op en rondom uw wenkbrauwen

Afspraak maken voor een behandeling?

Boek nu