Over Badassian Beauty

Even voorstellen..

Mijn naam is Anna Badassian, eigenaresse van Badassian Beauty.

Met ruim 5 jaar ervaring heb ik sinds oktober 2017 mijn eigen schoonheidssalon geopend in Sliedrecht. Toen ik jaren terug veel bezig was met uiterlijke verzorging wist ik gelijk dat ik daar passie voor had en daar mijn werk van wilde maken. Zo begon ik in 2015 vanuit huis als wenkbrauw en wimperstyliste.

Ik heb heel wat cursussen gevolgd voor wenkbrauwen, wimpers, tanden bleken, huidverbetering en semi permanente make-up. Ik blijf graag mezelf ontwikkelen en verbeteren en volg nog altijd cursussen.

Waar ik echt blij van word? Als een klant tevreden de salon verlaat. Mijn doel is dan ook om de uiterste, natuurlijke schoonheid van iedere klant naar boven te halen. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk en ben ik blij om mijn klanten weer te zien.

Wat ik erg belangrijk vind? Dat ik luister naar de wensen van mijn klanten maar ze tegelijkertijd ook adviseer over wat het beste bij hun past. Ik neem hier dan ook de tijd voor.

Waar ligt mijn focus? Mijn focus ligt vooral op het leveren van constante en goede resultaten. Je krijgt altijd persoonlijke, exclusieve en betrouwbare service.

Graag tot ziens bij Badassian Beauty!

Anna Badassian

Afspraak maken voor een behandeling?

Boek nu

Welkom bij Badassian Beauty

Welkom bij Badassian Beauty, een gespecialiseerde en sfeervolle schoonheidssalon in Sliedrecht.

De salon is gespecialiseerd in wenkbrauwen, wimpers en tanden bleken en staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het doel van Badassian Beauty is om de uiterste schoonheid van iedere klant naar boven te halen.

Je bent van harte welkom in onze salon voor een unieke behandeling.

De salon is op 1 minuut loopafstand van station Sliedrecht.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.